Jeroen Huisjes Jeroen Huisjes
Rosalie Huisjes Rosalie Huisjes
fruit4 Jodi Hoogeveen
fruit5 Roelie Morseld

Wie zijn wij

Chesterweb is diverse groep van creative en praktische mensen die samenwerken om hun technische vaardigheden te combineren om zo de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Deze diensten worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen.

Jeroen Huisjes Web Design & Project manager.

Al vanaf jongs af aan heb ik een grote passie voor computers ontwikkeld, voornamelijk op het gebied van Internet. Ik ben dan ook vroeg begonnen met het maken van websites als hobby. Door middel van mijn vervolgopleiding(Human Technology) heb ik geleerd hoe ik project-groepen aanstuur en projecten tot een succes afrond. Mijn passie voor websites bleef en ben me daar dan ook verder in gaan ontwikkelen. Chesterweb is de volgende stap om mijn passie te delen met andere mensen!

Jeroen Huisjes

Rosalie Huisjes

Rosalie Huisjes Fotografie & grafiche design.

Toen ik klein was heb ik altijd gezegd dat ik kunstacademie wilde gaan doen. Zo gezegd en zo gedaan en nu ben ik in 2009 afgestudeerd illustrator en heb ik mijn eigen fotostudio opgericht. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met een breed scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan product fotografie voor uw webshop, een affiche, een nieuw logo of een poster, ik vind het allemaal erg leuk om te doen. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Doormiddel van Chesterweb wil ik mijn creativiteit en enthousiasme voor mooie dingen delen.


Jodi Hoogeveen Internet & marketing.

Internet en Marketing en dan vooral de combinatie daarvan zijn mijn grote passie. Waarom werkt het ene verhaal wel en het andere verhaal niet. Hoe kun je een product of dienst met een kleine aanpassing aanbieden aan een volledig nieuwe doelgroep. Met een aantal kleine aanpassingen in een bestaande website, webshop of de manier van aanbieden kun je jouw omzet vaak een enorme boost geven. Ga met ons in zee en laat je verassen door alle mogelijkheden.

Rosalie Huisjes

Generic placeholder image

Roelie Morseld Web Developer.

Zorgt voor alle technische ondersteuning in het maken van een website. Wij kunnen alles op maat maken voor elke klant!


Omhoog